مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت کردن با جواز

باسلام وعرض ادب بنده الان سه ساله که ضمانت یک زندانی راکرده ام که قرار بود بعد ار دوهفته خودش رامعرفی کند ولوازم. آزاد کنه ولی نرفت الان کلیه حسابهایم مسدود شده چکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یا خود را معرفی کند و شما او را تحویل دهید در غیر این صورت توقیف وثیقه انجام میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فقط معرفی کردن محکوم
یه راه دیگه هم هست که مبلغ سه سال قبل ببینید چقدر بوده است رو همان را به اجرای احکام بپردازید و حساب ها و کد ملی خود را باز کنید در غیر این صورت راه دیگری ندارید
اگر قرار کفالت بوده باشد ادعای اعسار هم می توانید مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که متهم خودش را معرفی نکند یا شما اینکار را نکنید متاسفانه وثیقه توقیف خواهد شد