مشاوره حقوقی رایگان - ماشینی فروختم الان از مرز خارج شده

نیسان فروختم چند دست خورده و از طرف سراوان (بلوچسستان ) از مرز خارجش کردن یا شاید تو مرز گازاعیل قاچاق کنه .
وکالتم به خریدار دادم ولی تعویض پلاک نکرده شکایت فک پلاک زدم به نتیجه ای نرسیدم و الان ماشین مفقود شده و اثاری ازش نیست
چطور میشه سند و پلاکش رو از نام خودم خارج کنم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فقط با بودن آن ماشین و توقیف آن امکان‌پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به پلیس راهور مراجعه نمایید و خودرو وجود ندارد امکان تو توانید از طریق پلیس راهور درخواست ابطال آن را بدهید شاید موافقت کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تعویض پلاک تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست خود را به صورت صحیح مطرح نکرده اید
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو و خسارات به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید

و شما میتوانید به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست نمایید تا پلاک در لیست سیاه قرار بگیرد