مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

سلام من پژو آردی فروختم به دلال ک از آشناهام هست ایشون ماشینو قسطی فروخته و الان یکساله طرف داره با پلاک من میچرخه و تعدادی هم پیام خلافی اومده چطور میتونم پلاکمو توقیف کنم ؟ لطفا جواب بدهید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به طرفیت خریدار و آن شخص
دادخواست فک پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع را به پلیس راهور اطلاع دهید تا اتومبیل را توقیف نمایند اگر انجام ندادند از طریق محاکم الزام به فک و تعویض پلاک را بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت توقیف پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فک پلاک مطرح نمایید
و طی دستور موقت دستور توقیف پلاک را بگیرید
...