مشاوره حقوقی رایگان - آماده نشدن سند آپارتمان

سلام وقت بخیر
ما یه قرارداد مشارکت و تجمیع چهار تا خونه و زمین داشتیم که با گذشت بیش از 3 سال از خاتمه ساختمان هنوز سند واحدهای ما آماده نشده است. سازنده هر دفعه یه چیز میگه و امروز و فردا این ماه و اون ماه میکنه.
و با گذشت این همه وقت تازه به یکی از مالکین گفته باید تعهد زمین شهری بدید و رئیس شهرداری جدید و کجا و کجا گیر دادند در حالیکه بعد از ما هر کی ساخته پایان کار و سند گرفته.
از طرفی یکی از واحدها رو فروختم به اقوام و تو این وضعیت تورمی مبلغی که بابت سند بنام زدن نگه داشتم هر روز بی ارزش تر میشه و جایی نشنیدم طلب فروشنده به نرخ روز محاسبه بشه ولی خسارت دیرکرد محاسبه میشه. البته ما تو هیچ قراردادی( مشارکت و فروش) هم خسارت و زیان تاخیر نوشته نشده.
لطفاً راهکاری به ما بدید تا هم از رفتار سلیقه ای شهرداری و طولانی شدن این فرآیند بیرون بیاییم و هم به پول برسیم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پیگیری کنید تا امکان انتقال سند فراهم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید کلیه اسناد و مدارک شما را دید و بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس میزان پیشرفت و اقدامات اجرایی ساخت را بررسی کند و سپس تقاضای تحویل ملک در زمان مشخصی را دهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به مفاد و شروط قرارداد مشارکت ، دادخواست مناسب به طرفیت سازنده اقامه نمایید