مشاوره حقوقی رایگان - سند امانی

با سلام. پدرم در سال 97با امضای قراردادی زمین مسکونی خود را با شرط نصف نصف برای ساخت 10 واحد اپارتمانی در اختیار پیمانکار سازنده گذاشت حالا بعد 3سال پیمانکار از تحویل اسناد 5 واحد بنام سهم پدرم که از ثبت اسناد گرفته به بهانه بدهی اثبات نشده خودداری میکند چکار می توانم بکنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدهی اثبات نشد و رای به نفع شما صادر گردید میتوانید دادخواست مطالبه وجه به انضمام تاخیر در تادیه دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما میتوانید طبق مفاد قرارداد مشارکت خود ، دادخواست مناسب را
اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما بر اساس قرارداد باید الزام به انجام تعهد را بخواهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر حسب قرارداد میتوانید طرح دعوا کنید و الزام ایشان را به ایفای تعهد بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اسناد را از ثبت گرفته وتحویل پدرتان نمی دهد شکایت خیانت در امانت کنید. اگر سند نگرفته داخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید.