مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی

سه فقره سند ملکی سه سال پیش از دفترخانه به دست من رسید که من بر مبنای آنها معامله ای انجام دادم. الان مشخص شده که اسناد واقعی نمی باشند. از من شکایت شده. برای ادای توضیحات به اداره آگاهی رفتم و اعلام کردم که من از نادرست بودن سند اطلاعی نداشتم. روند کار چگونه خواهد بود؟ باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما خیلی مبهم و ناقص است جهت مشاوره با وکلای سایت تماس بگیرید