مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کار پیمانی

با سلام و عرض ادب
بنده به عنوان کارمند رسمی نهاد کتابخانه ای حدودا 11 سال مشغول به کار هستم و 9 سال به صورت پیمانی استخدام شدم و دو سال هست که تبدیل وضعیت شده و به عنوان کارمند رسمی شاغل هستم
بنده تمام کسورات و حق بیمه را چه در زمان پیمانی و رسمی به سازمان صندوق تامین اجتماعی پرداخت نموده ام.
می خواستم بدانم آیا همه سوابق من جزو سابقه خدمت رسمی تلقی می شود یا خیر سابقه دوران پیمانی به عنوان سابقه غیر رسمی محسوب می شود؟
چون به من گفته شده که فقط 2 سال رسمی سابقه خدمت رسمی دارم و برایم لحاظ شده است.
منظور از سابقه خدمت غیر رسمی چیست؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام تمامی سوابق محاسبه خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سابقه رسمی و غیر رسمی در خصوص مسائلی مانند بازخرید و از کار افتادگی و... موثر هست ولیکن از باب بازنشستگی، فقط سابقه پرداخت بیمه مهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از بیمه تامین اجتماعی پیگیری کنید
یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سابقه شما برای پرداخت بازنشستگی ملاک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است حضورا به بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهارنظر دقیق به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا از طریق اداره تامین اجتماعی پیگیری نمایید و یا اینکه با شماره 1420 تماس بگیرید