مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله فسخ شده

با سلام خدمت وکلای محترم دادراه
اینجاب در تاریخ 1400/08/20 اقدام به فروش منزلم کردم و یک میلیارد و چهارصد میلیون گرفتم وبقیه پول جهت تنظیم سند و تحویل باقی ماند لذا خریدار که اقدام به اخذ وام بر روی ملکم کرد ارزیاب بانک متوجه اضافه متراژ و اضافه زیربنا شد که بنده اصلاح سند و اصلاح پایان کار کردم و طی اظهارنامه به ایشان در مورد اضافه متراژ اطلاع داد که خریدار شکایت به الزام تنظیم سند و من هم دعوای تقابل جهت فسخ قرارداد کردم که دادگاه تجدید نظر به نفع بنده و تایید فسخ رای داد
حالا سوالم اینجاست ثمن معامله رو چطور پرداخت میکنم آیا خسارت تاخییر تادیه میتواند بگیرد در حالی که در مبایعه نامه برای هیچ کدوم از طرفین خسارت تاخیر تادیه تعریف نکردیم و اینکه هنوز خریدار اصلا نه تا اینجا ثمن معامله رو خواسته نه دادخواستی در مورد پولش داده و اینکه میتونم واسه ثمن معاملش اعسار بدم؟
ممنون بابت راهنماییتون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده شمد نیازمند مطالعه دقیق و سنجیده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون منزل در مالکیت شماست ادعای اعسار شما پذیرفته نمی شود. ولیکن خسارت تاخیر هم محکوم نمی شوید مگر از تاریخ دادخواست مطالبه ثمن‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام موجود شما نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد و مدارک را دید و بررسی کرد همچنین احکام را

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق قرارداد فی مابین اقدام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خریدار میتواند طبق قیمت روز ، ثمن را مسترد نماید