مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن زندانی وثیقه دار

با درود سلام به وکلای محترم
وثیقه گذاری وثیقه (ملکی) را برای ازادی زندانی (محکوم علیه ) که تقاضای اعسار کرده بود به اجرای احکام تعرفه نمود و زندانی معسر ازاد شد که پس از پذیرش حکم تقسیط زندانی مشارالیه متواری شد و علارغم اخطار به وثیقه گذار از معرفی زندانی به اجرای احکام به نوعی طفره رفت و خواستار اجرای وثیقه خود شد که این مسئله مورد شک و تردید اینجانب واقع شد که پس از استعلام شخصی از اداره ثبت اسناد اطلاع حاصل شد که این وثیقه دهها توقیفی و بازاداشتی و بدهی به ادارات دارد از طرفی قیمت ارزش گذاری ملک توسط کارشناس اجرای احکام ده برابر ارزش واقعی ان هست. بدیهی است در صورت مزایده گذاشتن ملک فروش نمی رود کما اینکه در گذشته نیز همین وثیقه برای چند نفر تعرفه شد و بفروش نرفته است
پرسش این هست 1- ایا اجرای احکام در زمان اخذ وثیقه از وثیقه گذار از ثبت اسناد استعلام نکرد خطا و قصور کرده؟
2- در صورت عدم فروش ملک با وثیقه گذاری که ملک را با صحنه سازی به اجرای احکام تعرفه نمود چه اعمال قانونی صورت می گیرد؟
3- تکلیف محکوم له چیست ؟ با زندانی که متواری شده به نقطه نامعلوم وغیر قابل دسترس هست و جلب نیز کارساز نیست چی تکلیف قانونی قابل اجراست؟
4- شکایت علیه کارشناس دادگستری فایده ای ندارد زیرا هیت کارشناسی را می طلبد که صرفنظر از هزینه زیاد هیچگاه کارشناسان و یا قضات دادگستری عضو خود را محکوم نمی کند و مثل همیشه می گویند برو جلب بگیر و محکوم علیه را دستگیر کن
خواهشا توضیح کافی مورد تمنا است

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تخلف انتظامی شده میتوانید به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید. بقیه سوالات قابل پاسخگویی نیست