مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی صرع

با سلام و خسته نباشید من گواهینامه ام را حدود 1ماه پیش عوض کردم به من 4ساله دادن قبلا 10 ساله بود من معافیت دارم بیماری صرع ولی حدود 10 سال پیش از بهداری کل ناجا آزمایش دادم بهم نامه دادن که مشکلی ندارم ودارو هم مصرف نمیکنم ولی کمیسیون پزشکی استان آذربایجان شرقی قبول نکرد وبهم محدودیت زد من هم از پزشک شهرستان وهم استان آذربایجان شرقی واز بهداری کل ناجا نامه دارم وجواب کمسیون پزشکی دارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مطابق نظریه پزشکی قانونی اعمال میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نظر کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حالت کلی ملاک نظریه کمیسیون مربوطه است ، در صورتی که اعتراضی دارید می توانید مجددا درخواست خودتان را در کمیسیون مربوطه مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کمیسیون عالی نظامی نظر قطعی می‌دهد اگر نظر دهد هرچه باشد همان است و قابل اعتراض در دیوان عدالت نیز نیست چراکه ماهیت پزشکی دارد