مشاوره حقوقی رایگان - حضور وکیل در شورای حل اختلاف

سلام. من دادخواست تمکین دادم رفتیم حل اختلاف داخل شورا وکیل خانمم هم آمده بود. من خانم رو راضی میکردم وکیل خانم اشتباه منو یادآوری میکرد خانم هم میزد زیر گریه تو باهام این کارو کردی. حتی جوری بود دوبار به وکیل خانم گفتن شما بفرمایید بیرون ولی وکیل خانم هربار میگفت دیگه صحبت نمیکنم نمیرفت بیرون آیا تخلف کرده یا نه؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
وکیل باید بر طبق مصلحت موکل عمل کنه. نمیشه گفت ایشون تخلف کرده. ولی اگرفکر میکنید ایشون مانع سازش شما هستن مبتونید مستقلا با همسرتون صحبت کنید یا با مرجع قضایی این مورد رو مطرح کنید