مشاوره حقوقی رایگان - ابطال دادخواست تمکین

سلام. آیا اعتراض به داد نامه دادگاه بدوی مبنی بر ابطال دادخواست با استناد لایحه ارایه شده به دادگاه از طرف خواهان توسط خوانده امکان پذیر است یا حق اعتراض فقط برای خواهان وجود دارد و برای خوانده چنین اعتراضی ممکن نیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هم خواهان هم خوانده می توانند اعتراض نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از رای مربوطه تجدیدنظرخواهی نماید خوانده نیز میتواند تبادل لایحه نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هر یک از طرفین که رای به ضرر وی باشد می‌تواند نسبت به دادنامه صادره اعتراض کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سوال واضح نیست
حکم به ضرر هر کسی باشد می تواند اعتراض کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هم خواهان هم خوانده می توانند اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این موارد تبادل لوایح صورت می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر کدام از طرفین که در دادنامه بدوی محکوم شده اند میتوانند تجدیدنظر خواهی نمایند و طرفی که رای به نفع او صادر شده است حق اعتراض نخواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خواهان و خوانده می توانند اعتراض نمایند

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.هر دو طرف میتوانند نسبت به رای اعتراض نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم خواهان وهم خوانده در مورد بخشی از رای که به ضرر انها هست میتواننند اعتراض کنند

یک وکیل

شخصی که حکم به ضررش صادر شده حق اعتراض دارد