مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینترنتی

سلام، خانمی هستم که مدتها پیش در یک شبکه مجازی دوستیابی ثبت نام کردم ، با یک اقا صحبت کردم ( البته صحبتهای من فقط در حدود عرف ولی صحبت های ایشان تا حدی فراتر از عرف و شرع بوده ) و یکبار هم در خیابان باهم قرار گذاشتیم ، حالا هرچقدر برای قطع ارتباط با ایشان تلاش میکنم دست بردار نیست ، ساعتهای مختلف شبانه روز پیام میده و حرفهای گاها نامربوط و غیر اخلاقی میزنه ، ایا من مجاز هستم از حرفهای ایشان اسکرین شات تهیه کرده و به کلانتری مراجعه کنم؟ اگر اکانت خودم رو کاملا ناگهانی در برنامه ی مربوطه حذف کنم ، با توجه به اینکه به خواسته هاش تن ندادم و عصبانی شده ایا ایشون میتونه منو به هر نحوی متهم به چیزی کنه و شکایت کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتره ایشان را بلاک کنید یا به پلیس فتا اطلاع بدهید تا رسیدگی کنند