مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خرید مبل

سلام خسته نباشید مبلی خریداری کردم که قرار شد بعد از بیست الی بیست و پنج روز دیگه تحویل بدن که بعد از چهل روز هم آماده نشد کل قیمت مبل چهل و یک میلیون بود که ده میلیون بیعانه دادم سه روز پیش با دعوا قرار داد فسخ شد حتی بالای فاکتور نوشتن که این قرارداد فسخ شد از ده میلیون هم دو میلیون کسر کردن قرار شد که هشت میلیون را تا شب واریز کنند که تا الان واریز نشده با ایشون که تماس میگیرم به من میگن که از برادرم پولو بگیر برادری که در معامله ما حضور نداشت ایا فروشنده میتونه فسخ معامله را دبه کنه من فاکتور دستم هست با دستخط خودشون نوشتن که فاکتور فسخ شده ایا من پولمو میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

سلام اگر پیگیری نتیجه نداد می توانید دادخواست مطالبه وجه از طریق شورای حل اختلاف تقدیم کنید و خسارت هم بگیرید بابت تاخیر، پیشنهاد میشود یک اظهارنامه در ابتدای کار از طریق پستی یا الکترونیکی ارسال نمایید
احتمال قوی نتیجه بخش باشد
موفق باشید