مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادگاه

سلام بنده حدود 3ماه پیش تصادف کردم با یک عابر که پای وی شکستگی داشت من هم بیمه دارم و هم گواهی نامه خودرو بنده حدود 19 روز توقیف بود و بعد از مدتی حکم آزادی خودرو گرفتم ولی برای من از دادگاه تا الان هیچ ابلاغیه ای نیومده و به بنده هم نگفتن که در ثنا ثبت نام کنم. دادیار به بنده گفتن که اگه ابلاغیه آمد و شما در دادگاه حضور پیدا نکنید مبلغ 20 میلیون جریمه میشوید. میخواستم بدونم آیا ابلاغیه بعد از طول درمان شخصی که باهاش تصادف کردم میاد یا چیز دیگه ای هست که من ازش بیخبر هستم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر است که هرچه سریعتر در ثامانه ثنا ثبت نام کنید و به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه نمایید