مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک ارثی

پدرم در سال 1394 یک زمینی در قالب عقد مبایعه نامه در بنگاه معاملاتی به من واگذار کرد.البته چون فرزندش بودم ودر اصل هم اراده داشت زمین را رایگان به من واگذار کند در کل اصلا هیچ قیمتی برای آن مشخص نکرد ودر مبایعه نامه در قسمت ثمن مورد معامله نوشته شده قیمت توافقی است . و همچنین در مبایعه نامه نوشته این معامله در کمال صحت وسلامت جسمی وروانی فروشنده انجام گرفته . ودارای اثر انگشت پدرم است والبته شاهد ندارم. و مبایعه نامه مذکور دارای مهرو امضاء بنگاه هم است. الان که پدرم در سال 1400فوت کرده برادرها وخواهرهایم به این بهانه که در ابتدا اصلا قیمتی برای زمین مشخص نشده و در مبایعه نامه هم قیمت مشخص نشده و پدرم پولی از از من نگرفته شکایت کرده اند ومی خواهند مبایعه نامه را باطل یا فسخ کنند.آیا با وجود اینکه پدرم از زمان واگذاری این زمین به من تا زمان فوتش (6 سال)رضایت کامل داشت و هرگز نسبت به مطالبه ثمن یا ا استرداد زمین مورد نظر اقدامی ننمود، با این شرایط برادرها وخواهرانم می توانند مبایعه نامه را باطل یا فسخ کنند ،خواهشا راهنمایی بفرمایید تا بتوانیم از حق خود در دادگاه دفاع کنیم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

پرداخت نشدن ثمن معامله دلالت بر صوری بودن معامله ندارد، زیرا پرداخت ثمن جزء شرایط اساسی صحت وقوع عقد بیع نبوده و در صورت اثبات عدم تأدیه ثمن، ورثه فروشنده می تواند پرداخت آن را مطالبه کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قاضی باید اراده واقعی طرفین را کشف کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما تنها می توانید ثمن معامله را مطالبه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به صرف ندادن پول مبایعه نامه فسخ نمی شود. چون قیمت زده شده توافقی لذا خواهران و برادران شما نمی توانند ادعا کنند. البته باید مسیر دقیق و روشنی از همین ابتدا تعریف کنید تا بر همان مسیر تا انتها به نتیجه برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که قرارداد در قالب چه نوع عقدی میباشد
آیا قرارداد بیع است یا قرارداد هبه با صلح
و سپس بر اساس نوع قرارداد دفاع نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتمل است لیکن باید همه اسناد و مدارک شما را دید