مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

باسلام پدرم خانه را به نام برادر بزرگم نمود تا پس از فوت فروخته و تقسیم کند او خانه را فروخت و یک عدد چک گرفت که حساب خالی بود و قبل از این که از کم و کیف چک سوال کند یک خانه به نام خود خرید و سه چک به فروشنده داد که در حال برگشت خوردن بود و چون هول شده بود املاک یک کلاهبردار دیگر را معرفی کرد خانه ای را گران مبایعه نامه کرد که بفروشد و پولش را بدهد و سه چک برادرم را پس از کش و قوس شش ماهه پای نمود و پول آخر را یک سال نداده بنابر این روی خانه پدری دو مبایعه نامه انجام شده یکی برای خرید خانه ما و یکی برای خانه‌ای که به برادرم انداخته اند حال سند به نام برادرم هست هنوز و هیچ چیز هم به نام کسی نشده است چیزی که هست این دو مبایعه نامه سد راه ما شده چگونه میتوانیم از آن خلاص شویم و اینکه برادرم هیچ اطلاعی به ما نمی‌دهد فقط یک سال تحت فشار عصبی هستیم که ما را کی از خانه پدری بیرن میکنند بدون این که چیزی به ما بدهند حتی یک قران هم گیر ما نیومده فقط برادرم با زرنگی خانه‌ای برای خودش نقد کرده و خیالش راحت است با تشکر اگر میشود ما را راهنمایی کنید من خودم دختر خانواده هستم و وکالت تام و بلافسخ دارم وهنوز هم باطل نشده ولی با این مبایعه نامه تمام راهها بسته شده با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما بسیار کلی می‌باشد

می‌بایست قراردادها وکالت‌نامه‌ها تمام این‌ها مطالعه و بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اضهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی مستندات شما است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه اطلاعاتی از عملکرد و معاملات برادر ندارید سوال شما به نتیجه نخواهد رسید بهتر است بیشتر تحقیق نموده سوال خود را واضح مطرح تا جواب صحیح اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و ادله مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند تا مسأله طرح شده مرتفع گردد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک باید بررسی شود گزینه مربوطه را انتخاب نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکالتنامه و قرارداد باید خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما بسیار کلی می‌باشد

می‌بایست قراردادها وکالت‌نامه‌ها تمام این‌ها مطالعه و بررسی شود