مشاوره حقوقی رایگان - حکم فحاشی

سلام
عموی من به پدرم زنگ زده و از طریق تلفن فحاشی و تهدید و توهین کرده‌ و ما هر چی تلفن رو قطع می‌کنیم اون رها نمیکنه.
ما صداشو ضبط نکردیم ولی میتونیم اینکارو کنیم.
چند تا سوال داشتم
1: آیا ضبط کردن صدای اون می‌تونه مدرکی برای اثبات فحاشی باشه؟
2:برای اینکه از ایشان شکایت کنیم و از دادگاه درخواست کنیم ایشان دیگر حق فحاشی و ... به ما رو نداشته باشه باید چیکار کنیم؟ اصلا همچنین کاری رو میشه انجام داد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد وانگهی رویه شعب متفاوت است