مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در مکالمه

با عرض سلام و خسته نباشید.
دیشب پدرم با یکی که ازش طلب داره حرفش شد و اون شروع کرد به فحش ناموسی و تهدید خانواده ما هر دو طرف به هم فحش دادن ... اما ما مکالمه اش رو ضبط نکردیم. بعد از اون، من عصبانی شدم و به طرف زنگ زدم ایندفعه من به اون فحش خانوادگی و ناموسی دادم اما دقیق یادم نمیاد تهدید کرده باشمش مخصوصا به قتل به هیچ وجه نکردم ... اما طرف برگشت و گفت صدا تو ضبط کردم میرم شکایت میکنم ازت و میون مکالمه ام زود زود میگفت دارم صدا تو ضبط میکنم ها منم گفتم خب بکن ... حالا میخوام ببینم میتونه کاری بکنه یا جرمش چقدره؟ در حالی که اون به ما بدهکاره و قبلا هم تو دادگاه اثبات شده و قاضی حکم رو به نفع ما داده ...
آیا میتونه با این مکالمه من رو به زندان بندازه یا ممنوع الخروجم بکنه؟
(22 سالمه)

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

مجازات توهین وتهدید3 ماه حبس یا74 ضربه شلاق است

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در صورت اثبات محکوم به پرداخت جزای نقدی می شوید.