مشاوره حقوقی رایگان - ممنوعیت نقل و انتقال خودرو

با سلام.پیکان وانتم رو فروختم،که ده سل پیش خریدم.خریدار رفت خلافی بگیره،گفتن ماشین شاکی داره،و حکم ممنوعیت نقل و انتقال داره.رفتم راهنمایی رانندگی،میگه مهم نیست .ماله هشت ساله پیشه،الان دیگه باطله.گفت برو راهور کرج.راهور یه پرینت بهم داد،گفت برو شورای حل اختلاف فردیس.اونام منو فرستادن،شهبه9بازپرسی مشکین اباد.اونجا گفتن به ما ربط نداره.دوباره شورای فردیس.من از کجا بفهمم شاکی کی بوده.کجا برم مشکلم حل بشه.ممنون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت منع را از راهور بپرسید و سپس نسبت به رفع ان اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شماره نامه توقیف و مرجع صدور آن را مشخص بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علت توقیفی در اداره راهور معلوم است. از همین نهاد باید پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصولا باید راهور علت توقیف و مرجع توقیف را به اطلاع شما برساند