مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام، بنده 3 ماه پیش از طریق برنامه ... یک خودرو 206 موتور باز به صورت قولنامه دستی به مبلغ 24 خریداری کردم. 20 تومن از مبلغ رو به صورت چک تضمینی پرداخت کردم و الباقی را قرار شد موقع سند پرداخت کنم، اما بعد فهمیدم خودرو ممنوعیت نقل و انتقال دارد، 3 ماه با فروشنده مدارا کردم تا ممنوعیت برداشته شد. حالا فروشنده میگه کل مدارک ماشینو گم کرده. تمام مدارک. درضمن ماشین 3 سال خواب بوده و حدود 5 تومن خرجش کردم و حتی نمیتوانم بیمه اش کنم چون هیچ مدرکی ندارم. لطفا به من بگویید چه کار کنم. از شما بابت سایت خوبتون و زحمتی که میکشید نهایت تشکر را دارم. موفق باشید.

پاسخ ها :

وحید دانشگری

جناب آقای وحید دانشگری :

سلام . دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه صاحب سند بدهید .