مشاوره حقوقی رایگان - ترک زندگی زناشویی از سوی مرد

سلام، من 4 ماه پیش با همسرم دعوا کردم و علت عمده اختلاف دخالت و اعمال نظر خانواده‌شون و وابستگی شدید به خانواده‌ست.
و در جریان دعوا به من گفتند از خانه برو، من در شهر دوری از والدینم بودم و زنگ زدم خانواده‌م اومدند و با همسرم صحبت کردند، بعد همسرم قولهایی داد که درست میشه و بعد به من گفت با خانواده‌ت برو مدتی استراحت کن بعد میام دنبالت و خودش هم ما رو رسوند شهرمون و برگشت،اما در این مدت تحت تاثیر خانواده‌ش حرفش رو کلا عوض کرد و یک بار اومد شهر ما و خونه پدرم نیومد من رفتم بیرون دیدمش و تمکین به رابطه داشتم، خواستم که بیاد خونه پدرم دنبالم و ایشون گفت نمیام! در حالی که هیچ دعوایی با خانواده من نداشته، بعد از اون هم نفقه رو قطع کرد و یک ماهه به من نفقه نداده!سند ماشین رو که به نام من بود هم ازم گرفت و برد و در این مدت تماسی هم نگرفته.
آیا میتونم شکایت ترک زندگی زناشویی و ترک انفاق کنم و درخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله میتوانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید . منتها در ابتدا سعی کنید از طریق صلح وسازش موضوع رو فیصله بدید در صورت عدم امکان و با توجه به مدت زمان جدایی میتوانید بر مبنای عسر و حرج درخواست طلاق بدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید تقاضای مطالبه نفقه نمایید تا در این مدتی که زندگی مشترک را به خواست همسرتان ترک کرده اید میزان آن کارشناسی و پرداخت شود و همچنین میتوانید مهریه و اجرت المثل خود را تقاضا نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه ای در خصوص بازگشت به منزل مشترک به همسرتان ارسال نمائید و سپس دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید