مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من حدودا ده روز میشه ک شوهرم ترکم کرده توی دوران عقد هستیم سر هر موضوع کوچیکی میذاره میره و غیبش میزنه و من ازاین موضوع خسته شدم ن زنگی ن پیامی
خانوادشم سراغی نمیگیرن میخاستم بدونم دلیل کافی برای طلاق هست؟چون این کار واسش عادت شده

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
امکان طلاق وجود دارد
باید کاملا موضوع بررسی بشه از جهت حق حبس و سایر حقوق

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید زمان بیشتری از غیبت ایشان گذشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید دلیل بیشتری برای طلاق باشد در هر صورت شما مهریه خود را اجرا بگذارید خودش پیداش میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر حق طلاق ایجاد نمی‌کند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
از حق حبس خویش استفاده کنید اگر دوشیزه اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مهریه خود را اجرا بگذارید خودش پیداش میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست طلاق وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است با مراجعه به مشاور خانواده مشکل را حل و فصل کنید و اگر ممکن نبود توافقی طلاق بگیرید با این شرایط امکان طلاق وجود ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست دادخواست مطالبه نفقه نمایید ، درخواست طلاق از سوی زوجه شرایط خاص دارد . مفاد و شرایط عقد نامه نیز ملاک عمل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به زمان بیشتری می باشد از بابت نفقه و.‌.. می توانید اقدام کنید