مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام چندروزپیش پدرم تصادف میکنه تو اتوبان امام علی بیمه هم نداشته وداخل کروکی واژگونی موتورسیکلت نوشته بود چندروز تو کما بود بعد 3روز پیش فوت میکنن میخواستم بدونم از صندوق دولت میتونم خسارت بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به نظریه کروکی افسر راهنمایی اعتراض نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

واژگونی خیر ولی اگر بزنند ماشین زده و فرار کرده صندوق همه دیه را می دهد
از مرکز تماس 110 و نیز مرکز فوریت های پزشکی استعلام می گیرند و صدای کسی که با آنها تماس گرفته مشخص است و به دادسرا ارسال می شود شما شکایت کنید تا شماره کسی که تماس گرفته مشخص شود و از شهادت ایشان استفاده کنید تا صندوق بپردازد برای راهکار دقیق، تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ضمن تسلیت به شما ، بله امکان پذیر است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، می توانید درخواست کروکی مجدد هم داشته باشید