مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از صندوق دولت

سلام حکم قصاص قاتل قطعی و نهایی شده ولی به خاطر این که ولی دم مقتول تفاضل دیه رو نمیتونه پرداخت کند برای قصاص قاتل و دادگاه قصد دارده بعد از مهلت شش ماهه به ولی دم قاتل رو آزاد کنند از طرفی قاضی اجرای احکام در جلسه ای به ولی دم گفته قاتل معسر هست و دیه هم نمیتواند بدهد ولی ما باید آزادش کنیم چون تفاضل دیه رو نمیتونید بدهید و قصاص منتفی هست و باید صبر کنید یک خیری پیدا بشود تا بلکه یک بخشی از دیه دختر شما رو به شما بدهد بعدا ... من پرسیدم در این مواقع صندوق دولت باید دیه مقتول رو بدهد و ظاهرا طبق قانون جدید باید دیه کامل رو هم بدهد نه نصف دیه مرد ولی قاضی به ولی دم گفته صندوق دولت پولش کجا بود بیخود از صندوق درخواست نکنید. الان به نظر شما ولی دم چه کاری باید انجام بدهد و آیا صندوق باید دیه رو کامل بدهد یا نه اگر دیه رو کامل نده به بهانه این که بودجه ندارند آیا باز میشه از صندوق شکایت کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قاتل بعد از مهلت 6 ماه و با سپردن وثیقه آزاد خواهد شد
دبه شما باید به صورت کامل پرداخت گردد
خیر صندوق دولت تکلیفی به پرداخت دیه کامل ندارد
شما باید تفاضل دیه را به حساب صندوق دادگستری واریز و درخواست قصاص قاتل را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در هر صورت نصف دیه برعهده صندوق دولت است و برای نصف دیگر قاتل باید در زندان بماند تا شاید خیرین کمک کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که این امر را کدخدامنشانه فیصله دهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید مطالبه دیه در قبال گذشت از حق قصاص داشته باشید مبلغ دیه نیز با اعلام شاکی خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص بعد از تحمل مجازات عمومی شش ماهه می‌تواند وثیقه بسپارد و فعلاً آزاد شود صندوق تکلیفی برای پرداخت ندارد و دیه شما پرداخت خواهد شد به صورت کامل

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام صندوق دیه تکلیفی ندارد بهتر است دوستانه حل کنید