مشاوره حقوقی رایگان - پارک در مقابل منزلی با دو درب پارکینگ

سلام و عرض ادب
کوچه ما بن بست و شش متری با خانه های به عرض ده متر یکی از همسایه های روبروی ما منزل شمالی دو طبقه دارند که یه در پارکینگی داشتن و یه در کوچیک که اون در کوچیک هم چند سالیه درب پارکینگی کردن،که از یکیش به عنوان پارکینگ استفاده نمیکنن و ماشینشون و میذارن جلوی دربشون
چند باری ماشین جلوی در دوم پارک کردیم که اومدن گفتن جابه جا کنیم که ماشین خودشون پارک کنن
الان سوال من اینه.یه منزل میتونه دو درب پارکینگی داشته باشد؟واینکه میگن جلوی در پارکینگ منزل ما پارک نکنید طبق قوانین به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام بستگی به وضعیت ساخت و مکان پارکینگ دارد اگرجهت دسترسی به حیاط منزل و پارکینگ دو واحد احداث شده، ورود و خروج از دو درب ضرورت داشته باشد میتواند از / بر / ملک خود بابت دو دهنه درب ورودی استفاده کند .