مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری شرکت نفت

بنده در تاریخ 1/05/1400 در حراست یه پروژه مستمر نفتی در منطقه نفتی فکه استخدام شدم که کارفرمای ما شرکت ... و خود پرسنل زیر نظر شرکت ... کار میکنیم ایا این شرکت که تولید نفت داره و حراست چاهای نفتی به عهده ماست با داشتن ایثارگری طرح شامل حالمان میشود!؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگانهای دولتی و عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بر اساس اعلام نیاز آن ارگان و آیین نامه های داخلی می تواند تعلق بگیرد