مشاوره حقوقی رایگان - بومی گزینی

با سلام و احترام
میخوام آزمون آموزش پرورش شرکت کنم. و در پردیس قبول بشم.
متولد تهران هستم بعد از ازدواج در پردیس زندگی میکنم. با توجه به اینکه شرط بومی بودن 10 ساله است ؛ پردیس شهر جدید هستش به 10 سال نمیرسه . ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم تا پردیس قبول بشم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دفترچه آزمون استخدامی را مطالعه نمایید و مطابق آن اقدام به ثبت نام کنید که در صورت قبولی انشالله مشکلی برای شما به وجود نیاد