مشاوره حقوقی رایگان - اعتاض به مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش

با سلام و خسته نباشید ، بنده در ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت کردم و برای کد محلی با ظرفیت یک نفر سوم شدم ، و در نتیجه نهایی نیز نفر سوم بوده ام ، ولی با توجه به اینکه فرد قبول شده غیر بومی بوده ،و اینکه من روز اول ثبت نام وارد فرایند مصاحبه شده ام و ساعت نه شب برای مصاحبه به بنده اطلاع داده شده برای زمان مصاحبه در حالی که رقیبان بنده شش روز بعد وارد فرایند ارزیابی تکمیلی شده اند ، آیا بنده با اعتراض به دیوان مبنی بر غیر بومی بودن یکی از رقیبان و نا عادلانه بودن شرایط ارزیابی و درخواست مجدد برای مصاحبه نتیجه خواهم گرفت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اما این حق را دارید که از طرق مختلف اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید