مشاوره حقوقی رایگان - ابرام

با سلام. ابرام در حکم چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

ابرام

سوالات مرتبط

تایید و ابرام یعنی چه
درخواست واخواهی زدم الان نوشته دادگاه به استناد به ماده 407 آیین دادرسی کیفری دادنامه واخواسته را تایید و ابرام مینماید...
تایید و ابرام یعنی چه؟
درخواست واخواهی دادم الان زده تایید و ابرام شد...
قرار اصداری
سلام‌. برای من‌ ابلاغ آمده که در خصوص اعتراض آقای فلانی به قرار منع‌ تعقیب صادره در مورخ 1400.3.30 به تایید دادیار محترم‌ اظهار نظر‌ رسیده است. با عنایت به اوراق و محتویات پرو...
ابرام
با سلام و احترام رای در دادگاه تجدید نظر بابت مهریه برام پیام اومده که رای ضمن اصلاح ابرام شد به چه معناست...
رای مورد اعتراض ابرام شد
ابرام چیست رای مورد اعتراض ابرام شد...