مشاوره حقوقی رایگان - قرار اصداری

سلام‌. برای من‌ ابلاغ آمده که در خصوص اعتراض آقای فلانی به قرار منع‌ تعقیب صادره در مورخ 1400.3.30 به تایید دادیار محترم‌ اظهار نظر‌ رسیده است. با عنایت به اوراق و محتویات پرونده‌ و تحقیقات صورت گرفته و محتویات‌ خارج نویسی‌ شده‌ فیلم‌ دوربین مدار بسته‌ و عدم‌ ارائه‌ گواهی‌ پزشکی‌ قانونی‌ و تحقیق‌ محلی‌ انجام‌ و با لحاظ‌ استدلال‌ بازپرس‌ محترم‌ در قرار‌ نهایی‌ که‌ ایراد و اشکال‌ اساسی‌ بر آن‌ وارد نمی باشد‌ و توجه به‌ این که‌ معترض‌ نیز‌ دلایل‌ و مدارک‌ موثری‌ که‌ موجبات‌ نقض‌ آن‌ و احراز‌ وقوع‌ بزه‌ های‌ ادعایی‌ با ارکان‌ و شرایط‌ قانونی‌ را فراهم‌ نماید و یا موجب‌ خدشه‌ی‌ قراره‌ صادره‌ گردد، ارائه‌ و ابراز‌ نداشته‌ است. ما را دادگاه‌ قرار اصداری را موافق‌ مقررات و‌ موازین‌ قانونی تشخیص‌ داده‌ و به استناد مواد ‌271 و 273‌ قانون آیین دادرسی‌کیفری‌ مصوب‌ سال 1392‌ ضمن رد اعتراض‌ معنونه‌ نتیجه قرار معترض‌ عنه‌ را عینا تایید و ابرام می نماید. رای صادره قطعی است.
ممنون میشوم توضیح بدهید رای چی صادر شده و من متوجه نشدم. با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قرار منع تعقیبی که نسبت به متهم صادر شده با اعتراض شاکی به دادکاه ارسال شده ودادکاه هم قرار منع تعقیب را تایید کرده واعتراص شاکی رد شده است