مشاوره حقوقی رایگان - محل خوانده با توجه محل کار و اجرای حکم

سلام و خسته نباشید. بنده با نماینده شرکتی در یکی از ادارات شهرستان قرارداد و کار می‌کردم بنابه به دلیل پرداخت حقوق از اداره کار حکم اجرا گرفته ام می خواستم بپرسم محل دفتر شرکت خوانده در شهرستانی دیگری می باشد آیا من از طی مراحل ثبت در ثنا یا شکوائیه و ... مراحل بعد به مشکل می خورم با توجه به اینکه محل خوانده در شهرستان دیگری می باشد؟

پاسخ ها :

محل خوانده آدرس خوانده