مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام و خسته نباشید فراوان به وکلای محترم
بنده سال 96 تصادف کردم عابر بودم ماشین بهم زد که همان سال الحساب دریافت کردم. و سال بعد بیمه مبلغی واریز کرد و گفت که دیه شما همین قدر است ولی طبق نظر قاضی دادگاه 16میلیون کم دادن که به هیچ عنوان بیمه قبول نمیکنه میگه همون که ما محاسبه کردیم درسته قاضی چند درصد اضافه زده خلاصه سوال بنده اینجاست
بیمه الان بعد از گذشت 2سال میتونه به رای قطعی قاضی اعتراض بزنه و الباقی دیه نده؟
سوال دوم اینجاست که آیا من میتونم بابت هر روز دیر دادن الباقی دیه خسارت بگیرم؟ چون یه نفر تو دادگاه میگفت بابت هر یک روزش باید دیرکرد پرداخت کنند؟ آیا درسته؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بیمه بر اساس سطح تعهد خودش دیه میدهد و شما کاری نمیتوانید بکنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بیمه مکلف به پرداخت هست و چنانچه بیمه‌گر در پرداخت خسارت تأخیر کنند , به پرداخت جریمه‌ای معادل نیم در هزار به‌ازای هر روز تأخیر در حق زیان‌دیده یا قائم‌مقام وی محکوم می‌شود.

پرسشگر :

با تشکر از جناب آقای زمانی و سرکار خانم جمالی وکلای محترم
ولی جناب آقای زمانی فکر کنم جواب خانم جمالی قانع کننده باشد چون تا اونجایی که بنده اطلاعات جمع کردم تا 20 روز بعد از رای حق اعتراض داشتن نه الان که 1سال است رای قطعی دادگاه صادر شده آیا واقعا بیمه میتونه رای قاضی نادیده بگیره ؟؟
من الان چطور باید الباقی دیه خودمو بگیرم البته دادگاه 2 بار نامه داده بیمه که الباقی دیه را پرداخت کنید ولی متاسفانه هر بار میرم اونجا میگن با شما تسویه شده منم هنوز به بیمه رضایت ندادم الان باید چیکار کنم
ممنون میشم از هر وکیل محترمی که جواب بده

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با عرض سلام. بیمه مکلف است هر مبلغی که مشمول تعهداتش در برگه بیمه نامه باشد ،را پس از صدور رای دادگاه پرداخت نماید .در صورتی که مبلغ پرداختی بیمه کمتر از دیه مورد حکم دادگاه و کمتر از تعهدات بیمه گر باشد حق مطالبه مازاد مبلغ دیه به قیمت زمان تادیه را خواهید داشت .درصورتی که مبلغ دیه مورد حکم بیش از تعهدات بیمه باشد ،بیمه تنها تا سقف تعهدات خود مسؤولیت دارد و نسبت به مازاد آن شخص مقصر مسوول است .موفق باشید.