مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ابلاغیه

با سلام
پیامکی از شماره شخصی با ای پی برام ارسال شد مینی بر ثبت دادخواست بازنمودم اطلاعات شخصی و کدملی و شماره همراه ثبت و ارسال کردم.خواهش میکنم راهنمایی کنید چ باید بکنم

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

پیامک ها ی ارسالی از خط شخصی کلاهبرداری و با امکان خالی نمودن حساب بانکی شما طراحی شدن اصلا به هیچ وجه باز نکنین و تنها سایت عدل ایران معتبر و سامانه عدل ایران متعلق به قوه قضاییه با سر شماره مخصوص این سایت معتبر هست