مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعیین اشد مجازات

با سلام
بنده در مورد جرم تهدید و توهین دو نمونه رای دیدم
با توجه به ماده 134 قانون مجازات اسلامی یکبار اشد مجازات رو برای تهدید 74 ضربه شلاق در نظر گرفتن و یکبار هم 2 سال زندان
سوال اینجاست در مورد جرم تهدید که 74 ضربه شلاق یا دو ماه تا دو سال زندان داره ، اشد مجازات دو سال زندانه یا 74 ضربه شلاقه؟
نحوه تعیین اشد مجازات با قاضیه؟
یا رویه خاصی داره؟
و اینکه در مورد توهین اشد مجازات با ضربه شلاقه یا جریمه نقدی؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، 1-مجازات زندان اشد است. 2- برای شلاق مجازات اشد شلاق است. 3- رویه خاص برای مجازات اشد ؛اول زندان ، دوم شلاق و سوم جزای نقدی.