مشاوره حقوقی رایگان - حقوق شهید به دختر مطلقه

باسلام طبق پیگیری های بنده از بنیاد مرکزی تهران، کارشناس بنیادبه من فرمودن: فرزندشهید مطلقه مشمول مستمری ازبنیاد می گردداگردارای شرایط خاص بیماری خاص یا شرایط خاص ویژه ای داردازبنیادازشرایطتان گزارش تهیه وبامکاتبه با ستادبرای بررسی این موضوع که ازحقوق شهید بهره مندگردید دربنیاد ستادبررسی گردد.وضرورت طلاق ازطریق بنیادشهید تایید شود. بنده هم شرایطم خاصه و هم به دلیل بیماری از اشتغال عاجزم. بدلیل عدم توانایی اجاره منزل عذرمرا خواستند والان بطور نوبتی در خانه ی آشناها میمانم و این امرهم بصورت دائمی نخواهد بودمن خواهش کردم تا بستگان برای مدتی به من پناه دهند، چون توان مالی برای مستقل شدن ندارم،اگر بستگان بعداز مدتی عذر مرا بخواهند بنظرشمامن بایدکجابرم؟بایک میلیون وششصد چجوری مستقل بشم؟بخاطر بیماریمم نمیتونم شاغل بشم.الان این شرایط خاص نیست؟
بارها به بنیاد مراجعه کردم حاضر به ارائه ی گزارش از شرایط من و مکاتبه با ستاد مرکزی نشدند و گفتند که این موضوع حتی یک درصد هم امکان نداره که به فرزند شهیدی حقوق یا مستمری تعلق بگیره یا حتی میزان دریافتیش افزایش پیدا کنه
خب در این صورت تکلیف من چیست؟
بخدا حتی توانایی پرداخت هزینه ی مشاوره به وکیل راهم ندارم
پ. ن: پدر من در زمان کودکی من در سال 58 شهید شدن
پ. ن2:بنده دوسال بعد از فوت مادرم حکم طلاق برایم صادرشد، ولی به مدت هشت سال در خانه ی مادرم بودم و پرونده ی طلاق در دادگاه جریان داشت، و همسرم به دلیل اینکه میخواستن مهریه ندن و خواستار طلاق توافقی بودن و من مایل نبودم روند طلاق من هشت سال طول کشید.
پ. ن3:بعد از فوت مادرم حکم بازنشستگی پدرم آمد، و آن موقع من طلاق گرفته بودم
میخواستم ببینم شامل حقوق بازنشستگی میشوم یا خیر؟ و به دلیل عدم همکاری بنیاد منطقه و استان که حاضر به ارائه ی گزارش و مکاتبه درمورد شرایط بنده نیستن، الان از چه راهی میتوانم اقدام کنم برای حقوق یا حتی مستمری

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بنیاد شهید می توانید پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به قسمت حقوقی بنیاد شهید محل پرونده شهید مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما باید از طریق بنیاد شهید بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق بنیاد شهید بدوا و
سپس دیوان عدالت اداری
قابل بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه موضوع شما باید توسط بنیاد پیگیری و اعلام نظر گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید