مشاوره حقوقی رایگان - مختومه کردن پرونده

با درود و احترام
بنده به عنوان خواهان از فردی که مقصر هست و تمام مدارک و اسناد و گزارش و کروکی پلیس و اقرار خود فرد را دارم جهت مطالبه خسارت دوره درمان پسرم شکایت نموده ام وچون مبلغ درخواستی زیر 20 میلیون تومان بود به شورای حل اختلاف رفتیم وبعداز اولین جلسه بدون اینکه قاضي را ببینم منشی ایشان گفتند چون الان پرونده شما در دادسرا در جریان هست و پسر شما در دوره درمان هستند الان نیازی به شکایت شما نیست و لایحه مختومه شدن به این پرونده را بدهید. لازم بتوضیح است که(خود فرد مقصر (راننده) به دادسرا رفته و خودش در زمانی که پسرم بیمارستان بود تشکیل پرونده داده است و داداسرا نیز درخواست معاینه پزشکی قانونی نموده و پزشکی قانونی برای پسرم 3 ماه دوره درمان نوشته است و الان پسرم در دوره درمان سه ماهه هست) آیا بنده اینکار را انجام بدهم؟ و هرروز از شورای حل اختلاف تماس میگیرند که چرا لایحه نمیدهی و اگر اینکار را نکنی خود قاضي مختومه شدن پرونده را می نویسد. بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی و مشخص شدن مبلغ دیه ، شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های درمان زاید بر دیه را به طرفیت مقصر اقامه نمایید