مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید وکالت‌نامه برای تعویض پلاک توسط فروشندگان

با سلام ..بنده ی خودروی ساینا خریداری نموده ام ..که صاحب خودرو پلاک به نفر بعدی 20روز کاری زمان تعویض پلاک داده.بنده سر روز 20معامله کردم ..و برای تعویض پلاک وقت نداشته ام ..با توجه به اعتماد به فروشنده قولنامه ننوشتم اما کلیه پول رو به فروشنده داده ام و خودرو و تمامی مدارک گرفتم ام..و همچنین وکالتنامه تنظیم شده برای تعویض پلاک گرفته ام ..ولی هنگام مراجعه به پلیس راهور و تعویض پلاک ..متوجه آتمام مهلت وکالت‌نامه شده ام ..و اکنون هم هم صاحب ماشین و هم فروشنده دوم جهت تمدید وکالت‌نامه هیچ گونه همکاری نمی نمایند..لطف راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست دادخواست اثبات بیع بدهید

و سپس با استناد به آن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما مبایعه‌نامه تنظیم نکرده اید شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید