مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت ناشی از جرم

سلام
علیه شخصی کلاه بردار
محکومیت کلاه برداری واجرا شد
که در روال رسیدگی با تخلفات زیاد با سه مرتبه درخواست تصحیح محکوم علیه دادنامه در نام رد مال تصحیح شد و
در سال 97را در سال 1400به نصف قیمت ان روز رسانید و دست اخر با یک گزارش کارشناسی غیر واقعی و کمک قاضی ازاد شد
توضیح مختصر
در معامله یک فروش 170راس دام نژاد گوسفند چینی و بز سانن بعدواز بارگیری کلاه بردار به عمد اشتباه کارت کشید و یک صفر ان را ثبت نکرده بود که نود میلیون به نه میلیدن بود و درراخر که گوسفندان با سه کامیون رفتنددمتوجه شدم و فقط حریدار را گرفتم که خودرو سرقتی و مقداری چک به جای سالم به اینجانب تحمیل نمود
که بیاید تسویه کند که یک اسلحه در خودرو جاسازی کرده و اطلاع به 110داد و ناجوانمردانه مرا گرفتار نمود
محکوم به سرقت وحمل و خرید اسلحه قاچاق شدم
و با رضایت گرفتن از مالک خودرو و نبود سابقه تعلیق حبس اخردهشت ماه حبس کشیدم.
به محض ازادی به هر صورتی بود نامرد را جلب نمودم
ومحکوم شد به سرقت و کلاهبرداری .
170گوسفند و خودرو سرقتی و اسلحه گردن نگرفت ولی باز سیزده اسلحه دیگر از او در دستگیری کشف شد و چند سرقت دیگر نیز محکوم شد
حال 170 گوسفند مادر که 120بزغاله وبره شیری دنبال انها بود با طرح نقشه دیگر در رسیدگی
اول گوسفند چینی و بز سانن تبدیل به 120بز بومی شد که دو نیم از سوم ارزش امد پایین
بعد به بزغاله که نصف یک سوم تبدیل شد و در اخر در درخواست محکوم علیه برای کسر مبلغ بیعانه معامله و ارزش رد مال و درخواست ازادی مشروط بزغاله بری تبدیل شد که کلا 56میلیون رد مال 170گوسفند و 120بره شیری کارشناسی کرده بود و به اینجانب تماس اطلاع کارشناس ندادند که ابلاغ نشد
که درمراحل پرونده وش حضور در شعبه متوجه شدم
اعتراض زدم و اعتراضم در همان شعبه به پرونده درحواست اعسار محکوم علیه ثبت شد و بلا اثر ماند
که با ازادی ان باز درشعبه اجرا برای علت ازادی محکوم علیحه اعتراضی و شکوای فرستادم که دادنامه امد که به علت ازادی ومختومگی پرونده قابل رسیدگی نیست
حال نه خسارات خودرو سرقتی و نه منفعیات ودرامد من که گوسفنداری بود وتولید گوشت شیر کلا با دو هزار متر دامداری که درحبس بودم سارقان هر چه در ان بود دربرواهن و تجهیزات ان را بردندو صد درصد نابود شد حال 56 میلیون حتا پول خودرو نشد که به سرمایم رفت و زندانی شدم اعتبار در کسب و محل جامعه و فامیل به صفر رسید و شدم یک قربانی که حال همه به چشم یک مجرم حرفه ای با فقر شدید اعتباری نگاه میکنندبا این روش قضای نظر و راهنمای شما را خواستارم .
متشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی و گفت و گوی متقابل دارد ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت درخواست مشاوره نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تهران هستید درخواست مشاوره حضوری بدهید و یا مشاوه تلفنی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد