مشاوره حقوقی رایگان - نظر کارشناس

سلام، پرونده م تو شورای حل اختلافه، قاضی پرونده رو ارجاع داد به کارشناس الکترونیک، کارشناس هم نظرشو صادر کرد، آیا جلسه ای برگزار میشه که تو اون در مورد نظر کارشناس بحث بشه یا نه و یا قاضی بر اساس اون نظر کارشناس بدون حضور من رای رو صادر میکنه ؟ تو سامانه ثنا نوشته برای عنوان ابلاغیه : "ظرف مدت 7 روز جهت نفی یا اثباتا مراجعه کنید" حالا دقیق یادم نیست چی گفته بود، در حال حاضرم سایت ثنا مشکل داره وارد نمیشه که متن دقیق رو بذارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مهلت 7 روزه نگذشته فقط میتوانید بروید نظریه کارشناس را مطالعه و اگر به اعتراض دارید اعلام کنید