مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
همسرم بابت خیانتی که بهم کرده به اندازه مهریش به من سفته داده که مهرش و نگیره حالا که رفته قهر خونه مادرش با اینکه خیانت بهم کرده ولی خانواده تحریکش کردن که مهرو اجرا بزار در این صورت آیا منم میتونم رو سفته ها اقدام کنم
البته قباله ازدواج و کارت ملی و شناسنامه خانمم دست منه بازم می‌تونه اقدام به مهریه کنه
مرسی.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید آبرومندانه مشکل را حل کنید. مهریه حق زن هست و اشتباه او موجب ساقط شدن آن نیست . بهرحال عالم پس از مرگ هم هست.