مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام وقتتون بخیر
من همسرم دادخواست فسخ نکاح زده که مهریه نده
به من تهمت خوردن قرص اعصاب و نداشتن هایمن زده
من یکسال پیش چند بار با خودشون رابطه مقعدی داشتم اگه منو بفرستن پزشکی قانونی مقعد هم معاینه می کنند؟ و بعد از 15 ماه عقد قاضی دستور معاینه بکارت میده ؟ ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به رایطه مهریه با وجود فسخ نیز،تعلق میگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید خودتون تقاضا دهید که مقعد هم معاینه شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام چون همسر شرعی و قانونی ایشان هستید خیر ،مگر در زمان طلاق اختلاف در دوشیزگی باشه که اون موقع می فرستند پرشکی قانونی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فسخ نکاح مورد پذیرش قرار نمی گیرد ، شما هم باید از خودتان مستند و مستدل دفاع نمایید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده حتما تماس بگیرید تا موارد لازم به شما گوشزد شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به قاضی درخواست دهید که از مقعد معاینه شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ادعای رابطه نامشروع محسوب بشه و به پزشکی قانونی ارجاع بشه مقعد نیز معاینه می شود، ولی با توجه به اینکه از زمان عقد شما 15 ماه گذشته است فرض بر این است رابطه مقعدی در زمان عقد و توسط همسرتون انجام شده و از بین رفتن بکارت نیز فرض بر این است که در زمان عقد از بین رفته و زوج به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند که به نظر قابل اثبات نیست و دادخواست فسخ نکاح نتیجه ای نخواهد داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پزشکی قانونی و دادگاه تشخیص خواهند داد که حق با چه کسی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون فسخ نکاح فوری است پس اصولا قاضی وارد ماهیت دعوا نخواهد شد و دعوای زوج رد خواهد شد مگر زوج مستندات و دلیل خاصی ارائه نماید