مشاوره حقوقی رایگان - ارائه طریق و راه گشایی

سلام علیکم-ملک موروثی مسکونی و غیر مسکونی داریم-سند و مدارک ثبت در دسترس نمی باشد- چند سئوال برای وراث پیش آمده که آنها را تا کنون از تقسیم ارث منصرف کرده است:
1-اداره ثبت اسناد مجموعه وارثان را برای صدور مدارک ثبت و سند می خواهد درحالی که مادر ناتنی و فرزندانش تمایل به همکاری ندارند؟
2-فرد دیگری هم خود را شریک قسمتی از ملک می داندکه در برگه انحصار وراثت نامی ندارد؟
3-چنانچه از وکلای مجرب شما خاصه در امور ملکی و وراثتی تقبل زحمت کنند چقدر هزینه برای جمع وراث دارد؟ باتشکر98/06/07

پاسخ ها :

یک وکیل

20 درصد ارزش ملک