مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص ماشین

سلام. بنده را یک ماه قبل با هفت کیلو تریاک گرفتند جاساز بود و ماشین هم امانت بود بعد از بیست روز سند گذاشتم اومدم بیرون رفتم دادگاه قاضی گفت سه روز بهت وقت میدم که صاحب ماشین بیاری اگه نیاوردی تواین سه روز ماشین را مصادره میکنم و حالا ده روز میگذره و صاحب ماشین با من نمیاد میگه من ماشینم ازت میخام من بخدا ازبدبختی مجبوری این کارکردم سه تا بچه دارم دوتامدرسه میرندیکی دیگه پنج ماه است شیرخشکی است من توخرج این هاموندم جواب ماشین این بنده خدارا از کجا بدم به نظرتون تواین مدت یک ماه مصادره میکنه ماشین را با وکالت میتونم برم دنبال ماشین تورا خدا من راهنمایی بکنید خدا بهتون اجرش میده

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه سند خودرو به نام شخص دیگری می باشد حتی در صورت مصادره خودرو این حکم قابل اعتراض می باشد در خصوص اینکه صاحب ماشین خودش را معرفی نمی کند در صورتی که این امر به نفع شما باشد میتوانید با اعلام آدرس ایشان به دادگاه انقلاب درخواست صدور برگ جلب ایشان و دستگیری از طریق پلیس مبارزه با مواد مخدر مطرح نمایید و توصیه می شود که قبل از هرگونه اقدامی با وکیل مشورت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالک خودرو با اثبات این امر که از این جریان اطلاعی نداشته می تواند خودرو را رفع توقیف نماید ، در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون صاحب ماشین مکلف به حضور در مرجع قضایی می باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جوانهایی هم که با مواد شما معتاد میشن پدر و مادر دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید احراز گردد که مالک وسیله نقلیه شخص دیگری است و علم و اطلاع نداشته که شما با خودرو مولد مخدر حمل مینمایید

مالک خودرو را راضی نمایید که با شما به دادسرا بیاید و عنوان نماید که خودرو را به شما امانت داده است و