مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف سرمایه داخل مغازه پدر بعد از فوت

پدرم یک مغازه خوار و بارفروشی با شخصی شریک بود و بعد از مدتی برادرم را هم از سرمایه شریک کرد و تمام کارهای حساب و کتاب مغازه با برادرم بود پدرم فودت کرده و برادرم ادعا میکند سهم بابا تماما خرج خودش و بیماریش شده و مغازه را بعد از 3روز از فوت بابام باز کردند من و برادرانم چگونه میتوانیم درخواست دهیم که تکلیف سرمایه بابام مشخص شود و پرینت حساب و سرمایه داخل مغازه را چگونه بفهمیم چقدر هست و چقدر هزینه شده و چقدر از سهم پدرم مانده؟
اگر برادرم اطلاع پیدا کند که چنین کاری میخواهیم بکنیم مطمئنا اجناس داخل انبار را به جای نا معلوم انتقال میدهد چون ما عمده فروش هستیم انبارمون همیشه پر از بار و اجیل این چیزا بوده چطور بدون اطلاع قبلی و سرزده برای محاسبه سرمایه مغازه اقدام کنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وراث بعنوان قائم مقام عام می‌توانند اقدام کنند.