مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

باسلام ؛ یک باب مغازه مشاع ورثه ای از ماترک پدر مرحومم باقی مانده که عمویم درآن تصرف دارد و از آن کسب درآمد میکند.
سند 6 دانگ به نام پدرمان است.
قصد داریم از عمویمان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف کنیم.
آیا اجرت المثل از زمان فوت پدرم محاسبه خواهد شد یا از زمان ارایه دادخواست اجرت المثل؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از زمان فوت مورث اما اگر چندین سال گذشته باشه و شما مطالبه نکرده باشید ممکنه دادگاه از زمان تقدیم دادخواست قبول کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع و اوضاع و احوال پرونده دارد....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شرایط دادگاه تصمیم مقتضی میگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه زمان مطالبه کی باشد متفاوت است باید بررسی کرد اظهارنامه دادخواست مطالبه بوده است اگر بوده است تاریخ اینها کی بوده ؟

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از زمان تقدیم دادخواست لغایت اجرای حکم

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بسته به اینکه نوع تصرفش بااذن پدرتان بوده یا به موجب یک قرارداد جواب فرق می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید اصولا زمان فوت در نظر گرفته می شود ا ممکن است به دلیل اینکه مطالبه نکرده‌اید از زمان دادخواست یا ارسال اظهارنامه محاسبه شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست گواهی انحصاروراثت متوفی را اخذ نمایید .
اجرت المثل اگر شامل شود از زمان تصرف تعیین می گردد. لیکن بستگی به ادعای شما دارد .
بهتر است ابتدا برای متصرف اظهارنامه رسمی ارسال فرمایید .
این احتمال است که بین پدرمرحوم شما و نامبرده قرارداد وجود داشته باشد .
اگر قرارداد وجود داشته باشد اجرت المثل ایام تصرف منتفی است .
می بایست مطابق قرارداد عمل شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مورد بررسی گردد اگر پدر شما مجوز به عمو نداده باشد و تصرف بدون مجوز و قرارداد باشد از زمان تصرف

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرت‌المثل ایام تصرف از زمانی است که عموی شما اجاره‌بهای ملکی را که تحت تصرف خویش درآورده است محاسبه خواهد شد. حال ممکن است در زمان حیات پدر شما این امر به وقوع پیوسته باشد یا این که بعد از فوت پدر شما به وقوع پیوسته باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمان تصرف چنانچه اذن نداشته باشند اجرت المل تعلق می گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از زمان تصرف عمو. اگر از زمان فوت تصرف داشته همان زمان

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. از بعد از فوت پدر.ولی باید هر چه زودتر دادخواست دهید.البته انحصار وراثت هم باید داشته باشید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
از زمانی که عمویتان تصرف داشته باشدمحاسبه میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از زمان شروع به تصرف محاسبه می گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از زمانی که اذن و رضایت به تصرفات وی نداشته اید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از زمان تصرف عمو
بعضی قضات ازتاریخ تقدیم دادخواست و اظهار‌نامه قبول می کنند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، از زمان تصرف عمو،قابل محاسبه است

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

طلبکاری پدرتان نیز جزو ماترک محسوب میشود و میتوانید از زمان تصرف ایشان طبق نظر کارشناس مطالبه اجرت المثل بفرمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه قرار دادی ندارید . از زمان مطالبه محاسبه میگردد . بهتر است قبل از تقدیم دادخواست اظهار نامه بفرستید.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

با سلام ، اجرت المثل از زمان تصرف متصرف محاسبه خواهد شد البته به شرط آنکه اذن در تصرف از طرف مالک نداشته باشد ، در غیر این صورت از زمان فوت مالک

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما می توانید از زمان فوت پدرتان مطالبه اجرت اجرت المثل کنید .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از زمان تصرف و استفاده ایشان محاسبه می گردد.