مشاوره حقوقی رایگان - آیا متهم شدن به پرداخت دیه در خصوص کتک زدن در دعوا سوءپیشینه محسوب می شود؟

با سلام
بنده یک مهندس کارمند هستم و هیپگونه سابقه سوءپیشینه و دعوایی ندارم.
چند وقت پیش در منزل یکی از آشنایان جر و بحث لفظی انجام دادم و ایشان بمن فحاشی نمود و بنده دو ضربه محکم سیلی در گوش او زدم.
از دادسرا با بنده تماس تلفنی شد و گفتند که از شما به جرم کتک زدن شکایت کردند و از پزشکی قانونی حکم گرفته اند، و باید در داسرا حاضر شوید و از خودتون دفاع کنید.
از آنجایی که هیچ دفاعی از خودم ندارم و اقرار به زدن دو سیلی در صورت او می کنم ، آیا اگر از سوی دادگاه متهم به پرداخت دیه شوم برای بنده سوءپیشینه صادر می شود؟
حکم سیلی زدن محکم چه می باشد؟
اگر در دادگاه و دادسرا حاضر نشوم چه می شود؟
لطفا بنده را راهنمایی کنید ...

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

باسلام
بهتره در تمام مراحل دادرسی حاضر شوید و از خود دفاع کنید
برای شما سابقه ی کیفری غیر موثر ثبت می شود
یعنی در گواهی سوء پیشینه درج نمی شود
ولی در صورت ضرورت از طریق مرجع قضایی قابل استعلام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقرار ننمایید
خیر سابقه کیفری موثر نمیباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارش تعیین می شود که بستگی دارد به نظر پزشکی قانونی ،
سوء پیشینه موثر کیفری نمی‌باشد ولی در سجل کیفری شما ثبت خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه حتما برو و پرونده را مطالعه کن اگر شاهد داشت بگو او به من توهین کرد و من سیلی زدم دیه اش اگر نقص عصو نشده باشد خیلی نمی شود باز اگر خواستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا بیشتر توشیح دهم