مشاوره حقوقی رایگان - متن درخواست

با سلام
متن ابلاغیه زیر برای من ارسال شده، سوالی که دارم اینه که متن درخواست ارسالی از دفتر الکترونیک قضایی چه باید باشد و اینکه آیا حضور الزامی است یا ثبت در دفتر کفایت می کند؟ با تشکر

مهلت حضور : 10روز
نوع علت حضور : پيگيري عمليات اجرايي و ادای توضیح در خصوص اینکه آیا خواهان دریافت دیه می باشید یا خیر؟

نسبت به ارسال درخواست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه مراجعه نمایید و پیگیری نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما باید طی یک لایحه به واحد اجرای احکام اعلام کنید که آیا دیه می خواهید بگیرید یا خیر تا دادگاه ادامه عملیات اجرایی خود را پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال بسیار روشن است اگر خواسته ای دارید می توانید آن را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید حضوری پیگیری نمایید و طی لایحه ای به شعبه مربوطه اعلام نمایید خواهان دریافت دیه می باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید