مشاوره حقوقی رایگان - بررسی حساب های شخصی توسط بازرس

من کارمند یکی از بانکها هستم. به ظن اینکه بنده خلاف مالی دربانک انجام داده ام به دستور مدیر ارشد بانک تمام حسابهای شخصی من و خانواده ام توسط بازرسین بانک پرینت گرفته شده و مورد بررسی مفصل ریز به ریز قرار گرفته که پس از احضار بنده به بازرسی و سوال و جواب حکم به برائت دادند.
اکنون با توجه به اینکه بدون حکم قضایی و توسط کارشناسان داخلی بانک به دستور مدیر این کار انجام گرفته آیا این کار جرم محسوب میشود یا نه ؟. آیا من میتوانم از کلیه بررسی کنندگان و دستور دهنده شکایت کیفری بکنم؟