مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور پراید

سلام سال97پرایدمدل85 خریدم با وکالت از نفر اول تعویض پلاک کردم و برای تعویض پلاک به اسم خانمم افسر گفت موتور تعویضیه به طرف زنگ زدم تا 4نفر دیگه قولنامه‌ای معامله شده چکار کنم؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل دهید تا بررسی شود موتور تعویض است یا خیر. سپس اظهارنامه برای فسخ قرارداد دهید و بعد از گذشت مدت معین در اظهارنامه دادخواشت تنفیذ فسخ قرارداد و استرداد ثمن معامله دهید